Magazyn GRYZ: Pieczone marchewki

Najlepsze rzeczy powstają z pasji i wzajemnego nakręcania się. W ten sposób grupa entuzjastów zamieniła się w poważną redakcję Magazynu GRYZ. Wspieram ich PR-owo i podjadam pyszności w czasie wielogodzinnych sesji zdjęciowych poszczególnych potraw.

Zdecydowałam, że poza testowanie w czasie sesji, będę próbować odtworzyć poszczególne potrawy tak, aby przy okazji wiele się nauczyć. Zaczęłam od słodkich marchewek. Autorką przepisu (i fotki) jest Ewelina Wojtasik z bloga: Lubię to gotowanie (przepis na marchewki tutaj: klik)

Pieczone młode marchewki ps logo

Chyba może być, co? Dzięki podpieczeniu marchewki zyskały jeszcze bardziej słodki smak plus mamy przegryzkę na ciepło! Lubię gotować, ale robię to dość rzadko przez brak czasu stąd nie mam często wyczucia. Gotowanie to dla mnie świetna zabawa, a gonienie mistrzów to czysta przyjemność. Nie mam pojęcia za jaką potrawę wezmę się w następnej kolejności. W drugim numerze oprócz nowalijek i kiełków są także niezliczone jajeczne przepisy, angielskie śniadanie, czy domowa kiełbasa.

Drugi numer Magazynu GRYZ można przejrzeć/pobrać tutaj: MagazynGRYZ.pl

Podziel się:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>